keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Väliaikaohjelma

*********

VÄLIAIKA

Venytelkää jalkojanne ja niskojanne 

*********




Toverit, minä en pidä Boken Nikkistä.
Toverit, minä en pidä Boken Nikkistä.
Toverit, minä VIHAAN Boken Nikkiä.

Vihaan sen Muumia, sen Niiskuneitiä, sen Myytä, sen Nipsua, sen Muikkusta, sen Pappaa, sen Mammaa, sen Hemulia ja sen Poliisimestaria.

Niityllä, teillä, taloilla, metsällä, tundralla, aavikolla, merellä, taivaalla, mudalla, suolla. Minä todellakin vihaan jokaista Boken Nikki-jaksoa mitä ihminen on tehnyt tällä planeetalla.

En pidä sen järjen tyhjentävistä tarinoista, jotka yhteyslaukauksella murskaavat kaikki entiset tarinat. Nähdessäni edellisen tuotantokauden aineiston kohoavan yläilmoille ja sataessaan riekaleina pistää sydämmeni kiljumaan!

En pidä, kun meidän hahmot häntineen päivineen korvataan toisella! Se jättää rintaani kylmän tunteen kun hahmot otetaan pois persoonistaan joutuessaan vain rahastuksen uhreiksi.

En pidä, kun animaatio ei edes yritäkään pitää aiempaa tasoaan yllä. Muistan kuinka se järkytti minua miten heikkoja uudet piirtolinjat olivat ja kuinka ne vain toistavat ja toistavat animaatiopätkiä, vaikka ne ovat täysin turhia. Ja kuinka tuskallisen uuvuttavaa on nähdä, kun niiden taso laskee hirttosolmun tavoin lyhtypyväälle pitkin kadun vartta.

Ja kuinka järkyttävää on, kun hahmot puhuvat mitättömällä lip syncillä huonoa dialogia, kun itse karjun niiden tahdissa tuskaisesti, kun se lakoaa minut Schmeisserin lailla.

Ja niiden säälittävä suunnittelu...

Muistan ensimmäiset 76 jaksoa, kuinka ne valloittivat minun mieleni sopukat, missä ne saivat minun muistisolujen arkistoissa kultakuoren.

Rakastan Haisulin kurpitsan ryöstöyritystä. On hyvin hyvin hauskaa nähdä, kun hän juoksee kurpitsan päällä, vaikka hänelle suotuisaa olisi hypätä pois. Oi miten hauska se kohtaus on.

Rakastan Muumipapan muistelmien toista osaa missä Merenhuiske nousee taivaalle sekä ihanoida satumaisen smaragdin vihreää hohdetta.





Toverit, mitä minä haluan olisi jakso, joka on hyvä kuin Ihana lahja itse.

Toverit, lukijani, katsomiskertoimeni kerryttäjät, te jotka seuraatte minua. Toverit, mitä te ette toivo? Haluatteko myös laatua? Vai onko armoton Boken Nikki ripuli mitä te tahdotte? Onko kaikki linnut muussaava, tämä myrskyinen tuotantokausi raapivine terässirpaleineen ja polttorautoineen teille minkä laatuinen?

"Scheiße! 
Scheiße! 
Scheiße! 
Scheiße! 
Scheiße! 
Scheiße! 
Scheiße!
 Scheiße!"

Aivan, scheissea se siis on. Meidän yhteisymmärryksemme on kuin puristettu nyrkki, valmiina iskuun. Mutta ne, jotka ovat olleet mukana jo ensimmäisestä jaksosta asti tietävät, että mikään jakso ei toimi!

Täyttä paskaa! Boken Nikki on täyttä paskaa!

Tämähän on vain yksi tuottari, ei enempää kuin 26 episodia listassaan. Mutta jokainen niistä on kuraa, helposti arvoltaan mitätön, ainakin itse uskon niin. Joten Toverit, se tarkoittaa että ne ovat unohduksen aavamerta. Haudataan ne jotka ovat loukanneet meitä, tuhritaan ne jotka ovat väittäneet muuta. Nappaamme niitä hiuksista, repäisemme silmät auki ja pakotamme kokemaan saman. Tulemme muistuttamaan heille miltä todellinen uloste maistuu. Tulemme muistuttamaan heille Yume no sekai hen sävelen.

"Muumit! Muumit alkaa!"

Tulemme muistuttamaan heitä niillä asioilla jotka pysyttelevät Muumilaakson sisällä, mitkä he ovat heittäneet ajatuksissaan romukoppaan. No voi hattivatti-blogin 2000:lla katsomiskerralla me poltamme seuraavan jakson maantasalle.

Olen palannut kerran viikossa, kuten olen luvannut. Takaisin sille samalle taistelukentälle, takaisin ah niin helvetilliseen paskaan.

Tämä on viestinä jokaiselle Muumilaakson tarinoiden fanille. Varmistakaa, että jokainen saa sen vastaan!

Joten Toverit...

...seuraava jakso tulee olemaan huono!



*********

VÄLIAIKA PÄÄTTYY

Blogimerkintä alkaa pian

*********
[väliajan lopetus fanfaari]
[/väliajan lopetus fanfaari]

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti